topovat ověřit

Články

Originální a praktické čtení nejen pro pejskaře :-)

  • 37x

Máme doma křížence aneb co vědět

100%

Adoptovat křížence je úžasný způsob obohacení života! Tito unikátní pejsci se těší stále větší oblibě a není divu - jsou to věrní mazlíčci s originální povahou a vzhledem. Zjistěte, co byste o nich měli vědět před pořízením.

  • 319x

4 Nejčastější chyby ve výcviku psa, děláte je taky?

60%

V tomto článku vám prozradíme 4 nejčastější chyby, které pejskaři dělají, a poradíme, jak se jim vyhnout. Získáte také tipy, jak budovat pevné a pozitivní pouto se svým psem.

  • 30x

Agresivita Jorkšírského teriéra: Roztomilý ďábel v psím rouše?

100%

Za roztomilým vzhledem Jorkšírského teriéra se může skrývat i agresivita. Naučte se ji rozpoznat a zvládat. Článek se zabývá typy agresivity, příčinami a tipy na zvládnutí.

  • 35x

Border kolie a fascinující vnímání lidských emocí

100%

Border kolie nejsou jen chytří a energičtí psi, ale také empatičtí průvodci lidskými emocemi. Objevte fascinující svět vnímání emocí u border kolií a jejich úžasné využití v terapii, záchranných pracích a přátelství.

  • 137x

Inzerce psů jen pro chovatele s PP?!

100%

Už je na čase říct "DOST!" různým množitelům a podvodníkům... Nemyslíte??? Pojďme se spojit a vytvořme společně bezpečné místo pro inzerci psů. Teď hned

  • 67x

Tajemství Louisianského leopardího psa

60%

Nakoukněte do legendy o Louisianském leopardím psu, ohromujícím plemeni z bažin. Poutavý příběh odhaluje jeho vzácnou krásu, lovecké schopnosti a neuvěřitelné spojení s přírodou. Vstupte do tajemného světa, kde stopy minulosti žijí dodnes.

  • 36x

O statečném Francouzském buldočkovi, který zachránil malou holčičku

100%

Přečtěte si dojemný příběh o Oscarovi, francouzském buldočkovi, který svojí odvahou a laskavostí změnil osudy lidí v okolí a stal se symbolem přátelství a hrdinství.

  • 56x

Odvážná čivava: Legendární síla v malém těle

100%

Objevte příběh Amayi, malé čivavy, která se stala symbolem odvahy a síly ve starodávném městě

  • 122x

Legenda o původu Shiby Inu - posvátného psa

100%

Shiba Inu, tajemné plemeno s božským původem. Jejich krásu a eleganci spojuje kousek nebeského ohně, který nesou v sobě. Jsou spojováni s provázením duší zemřelých na cestě do posmrtného života. Jejich přítomnost přináší do našich životů klid a ochranu.

  • 295x

Máte rádi obří plemena?

100%

Objevte svět obřích plemen! Článek pro začínající chovatele přináší důležité informace o chovu, péči, zdraví a výběru těchto impozantních společníků.

  • 130x

Máte rádi miniaturní plemena?

100%

Ponořte se do světa malých a miniaturních plemen a objevte, proč jsou tak oblíbená. V našem článku se dozvíte o jejich výhodách, nevýhodách, zdravotních problémech a péči. Dále se zaměříme na důležitost odpovědného chovu a jak vybrat zdravé štěně.

  • 453x

Máte rádi pejsky s krátkým čumáčkem?

80%

Jste milovníkem těchto roztomiloučkých psích plemen s krátkým čumáčkem? Představujeme vám plemena s plochým obličejem, jejich pozitivní stránky, potenciální nevýhody a jak si vybrat toho pravého. Těšíte se?